Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2018 20:15 - Сакралната реална езотерика на специалния ден за транспространствени енергиен и физически обмен – Задушница.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2150 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 27.05.2018 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сумарната колективна сила на Душите от двете измерения в деня на Задушница правят взаимната обратна връзка на висше ниво чувствена и осезаема и ви подготвят за ускореното възприемане на огнената Божия информация, която Българските Богове Демиурзи ви разкриват чрез нас посредством 
 
Свещеният шифър от Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

и магията на всепроникващите песни от нашата фонова музикална плейлиста: 

https://www.youtube.com/watch?v=6-dtwWqoiYM&list=PLa5-aFdApZnLk0Q69J6N0hGgPNJJqhM0H 

No Mercy          When I Die (превод)
Душа болит      Михаил Шуфутинский превод     
Frank Duval      Докосни душата ми.  

която ако не тръгва автоматично с отварянето на статията в блога поради технически проблеми със съвместимостта на блог.бг с някои брузери, копирайте адреса и стартирайте ръчно. 

image

ДУШИ от/на=от/на Диана и Ешуа 
 
ЗАДУШНИЦА=ЗАДУШНИТСА=Души на/от=на/от Исуз и Диана –
 
епично фундаментално сътворенческо – космогонно просветителско послание от посветените ни жречески Предци, че за разлика от всички други племена на Земята, които са експериментални синтетични човекоподобни биороботи андроиди –  ние Българите сме народ от преките генетични потомци на Демиурговата сътворенческа съпружеска двойка Боговете Исус и Майка Мария Магдалена, Които са последното аватарно проявление преди 2000 години в Тракия пред Българите на Бог Отец Творецът и Великата Богиня Майка Диана Творец – Майка на всички богове, и носим частица от Тяхната Божествена вечна Душа, мултиплицирана в милиони и милиарди човешки Души с абсолютно същите Техни Божествени характеристики, параметри и свойства в потенциална латентна форма!

ЗАДУШНИЦА е ритуална обрядност, в чието езотерично съдържание е скрита фундаменталната информация, че човешката Душа и живот са Божествен генетичен проект и собственост и като такава, Душата е безсмъртна, като на този сегашен етап преминава от едно измерение в друго.

Безсмъртието на Душата определя и гарантира и безсмъртие на човешкия живот при определени условия, дефинирани и съдържащи се в познание на нейната Божествена семантика, произход, характеристика и статут, които ние сега ви разкриваме за пореден път. 

image

Тази сакрална епохална информация ви подготвя за Божието скорошно идване с необятното им небесно войнство от безсмъртни Души!  
 
БОЖИЯ ИНФОРМАЦИЯ за=БОЖИЯ ИНФОРМАТСИЯ за=за Бог Исуж и Богиня Матара

БЕЗСМЪРТНИ ДУШИ от/на=ДУШИ от/на Исуз и Богиня Матара 

––––––––––––––––––––––
 
След като прочетете и проумеете посланията на близките ни от другото измерение в тия статии, излезте наши феноменни Български родственици от Божия род Дуло, на двора или на терасата на дома си през нощта и потърсете вашите любими и близки транспространствени Души, вече преминали в Божието измерение, с тия вълшебни слова и молитвени мантри и формули с Душа, поглед и сърце в звездите и Луната.

Тогава ти, феноменен и вече просветен наш родственико, ще видиш с очите и с Душата си техни прекрасни удивителни послания лично за тебе –
звезда ще тръгне изведнъж уж ей – така наникъде, ще ти намигне кратко или ще прореже тъмнината и ще "падне" – това са НЛО – тата на твоите предци – Светии, установили връзка с теб и разкриващи се именно на теб, а за невежите и непосветените и особено за военолюбците и анти – българите и душманите ни, са побъркващите ги и вземащи акъла на правителствените им тайни и космически служби, страшни Извънземни!    

image


А след това твоите близки от Божието измерение ще дойдат в съня ти и ще ти кажат много важни за теб и за тях тайни кодирани послания, които ти на другия ден можеш да разсекретиш с помощта на Свещеният шифър и да бъдеш изумен, удивен, възхитен и богато възнаграден за старанието ти да откриеш Българските Богове и сакралното Познание!
Например ще сънуваш нещо хубаво!  
 

САКРАЛНО ТАЙНО ПОЗНАНИЕ за=за Диана и Исуз Бълкарина  
  
Например ще сънуваш нещо хубаво и ето какво ти казват Те в съня ти :

СЪНУВАХ НЕЩО ХУБАВО=СЪНУВАХ НЕШТО ХУБАВО=СЪНУВАХ Бог Ешуа и Бохиня Диана 
 
И каквото и нещо да сънуваш – винаги пак Са Те!   

ВИНАГИ СЪНУВАМЕ=Бог Иса и Богиня Ма (Майка)

ВИНАГИ ПАК СА ТЕ=Бог Иса и Бокиня Диана 

image

Все по – често скъпите ни близки и предци, преселили се временно в Другото измерение, ще ни посещават все по – осезаемо за свръхсензитивните ни усети и осезания и за най – сензитивния ни засега орган – сърцето ни, с което само се виждат най – хубавите неща, за да ни подготвят за скорошното събиране на измеренията и световете, запланувано и подготвяно от Българските Богове за днешно време! 

ЗА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ на=на Изуш и Богиня Мадара Диана 

ОСЕЗАНИЕ=Исуз

СЕТИВА=Иса и Богиня Диана

УСЕТ=Иса и Диана

ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария

СЪБИРАНЕ НА ИЗМЕРЕНИЯТА в=в Рая на Исуз и Богиня Матара 

в България и Тракия, същинският Земен Рай и Обетованата Земя, и в Центъра на Време – пространствения континиум, който е в първосътворенческия първо – и постоянно – престолен Божи град Ямбол, херметизиран с магията на вълшебната анаграма като родния град и местообитание на Боговете – Олямб, Олимб, Олимп. 

МЕСТООБИТАНИЕ на=на Богиня Мат Диана и Иса 

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Богиня Мат Диана и Бог Иза 
 
image
 
Ето точните географски координати на центъра на Другото измерение и на Време –пространствения континиум: 

центърът на ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ е в=центърът е в Трагия на Иза и Матара – разбира се, че центърът на другото и на всички измерения въобще, е в Земния Рай – Тракия и България!

ВРЕМЕ ПРОСТРАНСТВЕН КОНТИНИУМ на=
на Кан (Жреци) и Саре (Царе) Братя от Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария
транс – времево пространственият ареал на нашите светейши близки и предци – Жреци и Царе от Всемирното Бяло Братство на Българските Богове Демиурзи, преминали в светейшо служение  

БЛИЗКИ И ПРЕДЦИ от=Бълкари от Богиня Диана и Исуз
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– и знайте:

Всеки момент, всеки най – малък и най – продължителен отрязък от времето постоянно и неотлъчно, до всеки един от нас са екипът от нашите предходни родители предци, екипът от всякакви специалисти – консилиум, Ангелите хранители, които с безкрайна Любов, внимание и загриженост, водят всеки един от нас по различни пътища и начини към една и съща цел и место тука на Земята – Боговете Демиурзи, Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Чиито последни новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия, са Исус и Мария Магдалена – нашите генетични Родители! 

image

И когато умра, ще продължа да живея!
Моята Любов винаги ще те води в трудния ти път! 
Ще бъда Ангелът ти вечно бдящ над тебе на небето,
завинаги над теб ще грее Любовта ми!
 


И когато ти четеш, слушаш и пееш тия думи,
влезнал във песента с омекнала Душа в сълзи ,
знай, че до тебе в тоз момент и за постоянно,
е най – Любимият ти човек, който някога 
е отишъл временно Горе – в другото измерение,
и сега е до теб и плаче с тебе –
твоят Ангел пазител, плачещ от радост,
че съвсем скоро ще се съберем отново 
на таз Земя прекрасна за постоянно! 

И Мария и Исус с нас, Които ще държим здраво за ръцете,
и ще се вкопчаме отчаяно във Тях и няма да ги пускаме,
за да не си тръгват и скриват пак никога повече от нас! 

 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това бе римейковият анонс и овертюра към нашите импресийни статии по тази свръхсъкровена чувствена езотерична тематика в днешния специален сакрален ден на мистериозното преминаване между Божиите измерения и светове и събиране на душите от паралелните светове, за да ви просветим и ви дадем постоянна връзка със светейшите ни надзорници и с Боговете ни:

За да разберете посланията на близките си от Другото измерение  

http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/07/za-da-razberete-poslaniiata-na-blizkite-si-ot-drugoto-izmere.1405416

Задушница–специален отрязък от времето, когато чувствените Души прекрачват през преградите на Време – пространствения континиум!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/05/25/.1510719

Посланията от Предците ни – СLетиите, които ги смятат за Извънземните,в деня на Задушница – денят на събраните Души в различните измерения!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/03/poslaniiata-ot-predcite-ni-koito-gi-smiatat-za-izvynzemnite-.1549916 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и близките ни предци все Български Светии от Вси Светии, които са все Българи, от които е и Майка ми Света Янка Дунчева, която на днешния ден 26 май преди 20 години премина на висшите светейши позици непосредствено до Исус и Мария.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
26.05.2018 20:17
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676407
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!