Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2018 14:45 - СВЕТЪТ В КВАНТОВИЯ ПРЕХОД – ЧАСТ VІ-VІІІ-ма
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 721 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

VІ ЧАСТ
Променят се отношенията между хората. Изведнъж започваме да виждаме обратната страна на процеса, а не така както сме свикнали - винаги да осъждаме другите. Започваме да разбираме причините, които са довели до тези ситуации - започваме да проявяваме разбиране. По-лесно постигаме състояние на спокойствие и приемане. Въпросите на политиката и икономиката стават за нас неинтересни, защото мозъкът ни дава съвършено нов ракурс в отношенията със самия себе си, с околните и с природата. И това отношение е много завладяващо!

Понякога вие може да се разболеете – висока температура, тресене или горещина.Слагате термометъра, а там 36,6 или в краен случай 35,5. Как така? Целият съм в сополи, горя, нямам сили…Температурата 36,6 вече не е показателна. Такива кратковременни неразположения на  организма и клетките са необходими за преминаването на друго ниво. Това става, за да не бъде изведено физическото ви тяло от обичайното му състояние. Така се пренаписва органиката!

Ако в някакъв момент сърцето ви спре да бие, нямате пулс, дишането е повърхностно, значи че мозъкът ви за кратко време преминава на многомерна работа, това което в езотериката се нарича Огнена Прана.

Нашето тяло от твърда, здрава структура, благодарение на смаления водород, започва все едно да се „разрежда”, преминава на Светлинно ниво. Нарича се био-кристална основа. Но, кристалът не е твърд, а като вода, аморфен и може да приема всякаква структура. Ние с вас бяхме водни същества и за сега си оставаме такива. Това преминаване на органиката в кристално състояние или проявление в светлина, се извършва в общи линии безболезнено, ако не броим спряло сърце или усещане за висока температура, които не влияят на самочувствието ни – всичко това се дължи на новата органика и новия водород.

Има две Революционни открития през миналия век: материята е сгъстена светлина и материята се управлява от съзнанието на хората. Това е в основата на всички езотерични доктрини. Затова ние трябва да се научим да управляваме материята чрез съзнанието си.

И разбира се, ДНК вече се разкрива в съвсем друга светлина. Това, което до скоро учените определяха за боклук, изведнъж разкри своите многомерни страни. И ако човек развие енергийна възприемчивост, тогава той ще си спомни своите минали прераждания все едно са били вчера. Ще се научим да приемаме тази информация спокойно, без паника – щом е било, значи е било…

През март 2013 г. бяха публикувани резултати, получени от телескопа Планк в Индия. Той работи от 14 май 2009 г. и дава информация за новата реалност. Учените решили да измерят многомерна ли е вселената. Експериментът започнал през 2009 г. и завършил през декември 2012 г. През пролетта на 2013 г. телескопът бил изключен. Записите показали, че тъмната материя вече е по-малко отколкото била замерена преди това от учените. Това означава, че ние вече сме започнали да ставаме по-малко плътни. А от Тъмна материя са съставени същите тези Златни галактики, за които са говорили Учителите: „Ще настъпи време, когато вие ще видите Златните галактики”. Тези Златни галактики е видял телескопа, а щом ги е видял той, значи сме ги видели и ние. 

ЧАСТ VІІ-ма

Оспорено е твърдението, че Вселената интензивно се разширява, оказва се вече, че вселената се е смалила. Галактиките не са се разбягали и големият въпрос е - имало ли е въобще някога Голям взрив?

Ако навлезем в откритията на неврофизиологията и квантовата генетика, то възниква парадоксална ситуация – Голям взрив не е имало. Всичко е било триизмерна илюзия. Това е било наша триизмерна договореност. А доколкото всички божествени структури започват да се разкриват така бързо, то за нас вече не е необходимо да играем в тези игри.

Между всички Галактики съществуват две Златни галактики. Те са Млечният път и Мъглявината на Андромеда – най-големите Галактики. Учените са успели да заснемат, че тези две Галактики по някакъв начин се обединяват. Ръкав от Млечният път се е съединил с ръкав от Мъглявината на Андромеда. Това докосване е започнало след Прехода, през пролетта на 2013 г., а през пролетта на 2014 г., те вече били допрени една до друга. Помислете сами – как само за една година, две Галактики са успели „да си стиснат ръцете”!

Промени се времето, промени се енергията, промениха се нашите възприятия. Ние ставаме многомерни същества, каквито сме били изначално създадени от Висши сили.

Много открития са направени и във връзка с нашите мисли. Например е установена връзката между депресията и остеопорозата. В Ерусалимски университет са направени цяла серия открития, доказващи, че колкото повече човек се депресира, толкова повече се размекват костите му. Характерно за нашето време е, че ние самите може да приготвяме лекарства, които са ни нужни. Например, вземаме бутилка и наливаме в нея вода от чешмата,  минерална или йонизирана – без значение. Вземаме лист хартия и пишем: това е моето лекарство против депресия и аз се възстановявам бързо. После поставяме листа под шишето близо до главата си край леглото. И всичко това правим като на шега. На сутринта като се събудим отпиваме от водата. При тези действия водата променя структурата си. Вече има много такива експерименти, след което е проверявана структурата на водата и тя се е оказвала различна. Всичко зависи от дълбочината на съзнанието и вярата. Всички процеси трябва да протичат на ниво детско възприемане – колкото по-леко се отнасяме към съвременната действителност, толкова по-добре и по-бързо ще се сбъдват намеренията ни.

Смехът променя съзнанието. Лекият, като при децата, смях е съзидателен. Той притежава същите вибрации, които резонират със Синия Магнитар в центъра на Галактиката. Да се посмеем, значи да влезем в резонанс с Космоса.

Усмихвайте се пред огледалото! Станете приятели със своето отражение. Тази усмивка изработва особен хормон, наречен окситоцин. Все едно е дали се усмихвате преднамерено или наистина ви е смешно. Тази усмивка за действа сакралните процеси за подмладяване във вашето тяло. Има шест научни открития на тази тема. Преди окситоцина е бил предимно женски хормон. Хормон на майчинството, на привикването към бебето, за да има мляко в гърдите… Срез Прехода този хормон започна да се появява и при мъжете. Изследван е от множество лаборатории и го нарекоха хормон на високата етика и високия морал. Хормон на нравствеността.

Какво се получава, като се усмихвате пред огледалото - Висока етика или Жива етика, както казват семейство Рьорих.

И всичко това е благодарение на смаления водород. Едно действие, а то „повлякло” след себе си ВСИЧКО!

Какви още новини има? Земята има тенденция за планетарно подмладяване. Усмивката задейства цели биохимически каскади, даже биоядрените каскади. Доколкото атома на водорода се отнася към елементарните частици и когато той се съединява с органиката се раждат ядреноорганични каскади, наричани в науката кваркомионни полета. Това е същият този Златен нимб или Сребърен нимб, който е светлина, родена от взаимодействието на тези полета.

Как се свързва органиката и духовния смисъл?

Преди в ноктите имаше само белтък, който се служеше единствено за възпроизводството им. Никой не е изучавал защо растат ноктите, а това е вършел белтъкът. От ноември до декември 2013 г. той изведнъж започнал да се активизира и от тогава започнали да го откриват навсякъде в организма: в епитела, в косите, в корема – невронната мрежа била белязана с този белтък. Откъде се е взел там, какво прави там? Изяснило се, че той носи съвършено уникален древен набор от кодове за самовъзстановяване на генетичната структура на човека. На кратко казано, „вълшебна пръчица”. Точно тази вълшебна пръчица започнала да се активизира в местата, които имали нужда да се възстановяват. Нещо от серията Планетарно подмладяване. Белтъкът сам знае къде трябва да отиде. Ние просто трябва да се доверим на тази нова работеща структура. Носът е орган, който вече може да усети миризма, може да усети формата на миризмата, а също така може да усети и светлината. Не да я види, а да я усети.

ЧАСТ VІІІ-ма

Промени се радиацията, промени се излъчването на Слънцето и съответно гама радиацията. Това е друга новина. Доколкото за смаленият водород гама радиацията е естествено излъчване, то и мозъкът ни вече излъчва гама радиация, но тя не е разрушителна. Защото ние сме изградени от същият този смален водород. Преди гама радиацията е била смъртоносна, а сега ние я излъчваме и даже се лекуваме с нея. Фактически във всеки от нас работи по един малък андронен колайдер.

Включи се в работи и мозъкът на сърцето. Може би знаете, че сърцето си има свой мозък. Той е заработил през 2012 г. и не като един, а като три мозъка. Много е удобно, да мислим и с този мозък. Има освен това мозък в корема, който управлява вътрешните процеси. Това се използва от лекарите, когато установят, че медикаментите не помагат. Някои лекари използват тези открития за възстановяване.

Разкриват се кодове, които свързват мозъка на сърцето с мозъка на корема. Сам по себе си мозъкът резонира на високата вибрация на Вселената, която ние наричаме изкуство. За изкуството е нужно изменено състояние на съзнанието, известно като вдъхновение. По време на Квантовия преход започнаха много жени да се занимават с изкуство. В жената започва да се разкрива нейният дълбочинен ипостас, който древните са наричали Богиня или Женско божество. У нас дълго време жените бяха пренебрегвани за сметка на мъжете. Това е опит на триизмерната материя, а сега всеки се завръща в себе си. Започва синтез за изравняване на скритите проблеми, за което особено много помага творчеството. Не е важно плетете ли, рисувата ли, строите ли, готвите ли, четете ли, фантазирате ли, цветя ли отглеждате, не е важно какво правите. Важното е, че започват фантастични процеси, от възстановяване до озарение в много дълбоки планове, вътре дълбоко във вас. Не е тайна, че когато мъжете са постигали успехи, близо до тях се е намирала жена, която е изпълнявала ролята на проводник или антена. А сега всеки сам достига до своя собствен космически проводник за синтеза.

И клетъчният механизъм стана друг. Клетката придоби друга форма на работа и цикълът й на работа стана различен. Водата в клетката изпълнява функцията на неврон и от нас се иска спокойно да възприемаме случващото се. То може да бъде нестандартно, драстично... Но вашият мозък няма да се затвори в себе си от страх.

На снимката на аурокамерата се забелязва бяло петно на нивото на сърцето. Все едно става разкъсване между жълтия и зеления цвят. Т.е. разкрива се многомерността на мозъка, многомерността на тънките тела на хората. На снимката се вижда и намалената плътност на материята. При някои петното може да се намира на нивото на половата чакра, на гърлото, или на сърцето. Това е съвсем нормално явление. По друг начин вече работи мозъкът. Преди няколко десетилетия ако човек е виждал многомерната реалност, са го считали за луд. Но сега мозъкът разкрива нова страна и много хора започнаха да виждат многомерния свят на тънката реалност. Светът се изтънява и това става норма.

Вече трябва да мислим не преди да кажем нещо, а да мислим преди да помислим, защото веднага тръгва процеса на материализиране. Някой може да твърдят, че материализираме не ние, а божествената енергия, а ние просто сме се оказали в дадения момент в дадената ситуация… НО!!!

Във всички случаи ние сме тази божествена енергия. Ние притежаваме много повече от 7, 12 или даже 49 чакри. Те са свързани с центъра на Галактиката и по-нататък. Тази същата мигновена материализация означава, че Пространството, Вселената, Висшият разум ни е дал достъп до нас самите. Това не го прави някой вместо нас, а самите ние. Всеки, който излъчва намерение – гласно или мислено. Затова трябва да внимаваме ккакво мислим! Да мислим преди да помислим.

А тези, които не знаят за това…А тези, които не вярват в това... Светът на практика се раздели по време на Квантовия преход на:

- тези на които им е необходима материална еволюция – те предпочитат да живеят в насилие и негативизъм и

- тези, които са избрали Пътя на съзнанието, Пътя на духовната еволюция.

Сега сред нас се намират и едните, и другите.

Много е интересен физико-психическия момент, който се забелязва – ние преставаме да се виждаме един друг. Вече става така, че ние можем дори да преминаваме един през друг без да се забелязваме и без всякакъв дискомфорт. Става разделяне на Реалностите – едни отиват на ляво, други на дясно. Тези, които са избрали духовната еволюция ще мислят преди да си помислят. Но набирането на опит няма да мине гладко.

Как да използваме божественият подарък? Като за начало, трябва просто да знаем за него. Да се възползваме. Зареждайте вода вместо лекарства. Например, за болки в петите, за брадавици или за почистване на кръвоносните съдове. Напишете на лист хартия, поставете отгоре му чаша с вода и ги сложете до главата си за през нощта, а на сутринта изпийте водата.

Така е правил Чумак, а сега това може да го направи всеки от нас. Има вълшебна фраза: в моята реалност всичко се получава - кажете желанието си леко и изящно!

Това не е афирмация и няма нужда дълго да я повтаряте. Всичко се изпълнява леко и бързо – казваш го и продължаваш да си вършиш работата. Важно е, да почувствате това, което казвате. Да се научите да се доверявате на Пространството. Започнете от бита… кажете на хлебарките – привет, в моята реалност няма хлебарки. Всичко това може да приложите и в отношенията с децата си, към самочувствието, към транспорта, към получаването на информация, към покупката на нещо, към чиновниците от другата страна на гишето...

Експериментирайте!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515906
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031