Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2018 23:18 - МАЛКО ВЪТРЕШНИ НОВИНИ ЗА ДЕСИТО ИВАНЧЕВА
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3677 Коментари: 5 Гласове:
-3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВЗЕЛО ЛИ Е, МИЛОТО, ИЛИ НЕ Е ВЗЕЛО ПОДКУП,това ще реши съдът. Ще я сготвят ли, няма ли да я сготвят, както казва майка й в ефир, ще се разбере, но засега едно е ясно: Десито е имало добър бизнес, който прехвърлила на майка си Любка, на 72 години,  щом станала кмет. Обичала охолния живот, скъпите ресторанти и почивките с чужбинска дестинация. По Великден тази година била в Гърция.Изхранва своя любим Пеньо. Заедно били от 14 години, ама неженени. До арестуването й.
Родената на 2 октомври 1973 година "дама от народа" няма да отърве присъдата и ще се прости с много луксове от миналото. И други беди я чакат. Това пише на хороскопа на Десито, бунтовното моме. Скоро ще се разбере дали съм права.
Те са всички свети води ненапити и веднага се разболяват, щом помиришат съдебната зала. Сега луксозното Деси опитва и другата страна на живота.
Не я виждам да продължи и с Пеньо Храненика. Ако оцелее до 49 години, положението се подобрява след това.Толкова е противна, милата, че никак не ми се вижда да не е сгазила лука. Времето ще покаже.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rosiela - Пускам ги общо, защото нещо не ми пуска " одобри".
10.12.2018 09:21

09.12 23:41 - Мисля, че и този случай ще потвърди правилото,
от: missana За постинг: МАЛКО ВЪТРЕШНИ НОВИНИ ЗА ДЕСИТО ИВАНЧЕВА
че в България няма осъдени по крупни финансови злоупотреби. Поздравление, Роси
и успешна нова седмица!
Одобри | Изтрий
00:19 - Това е то аргумент.
от: krumbelosvet За постинг: МАЛКО ВЪТРЕШНИ НОВИНИ ЗА ДЕСИТО ИВАНЧЕВА
Щом някой ни ИЗГЛЕЖДА противен, не ни се вижда да е невинен.
Одобри | Изтрий
06:31 - Кажи нещо и за Деса Мерцедеса,
от: apostapostoloff За постинг: МАЛКО ВЪТРЕШНИ НОВИНИ ЗА ДЕСИТО ИВАНЧЕВА
която се мъчи да управлява страната чрез подопечния и чехльо.
цитирай
2. rosiela - Благодаря, Мисана.
10.12.2018 09:24
Охолното Деси е в тежък астрален период и нумерологичен също. Няма да се отърве лесно.
Относно противната й физиономия: да, тя говори много според науката " физиогномика", за човешката същност. Не казвам, че е доказателство, но е подсказателство.
И там е тежък случай, Апостоле! Направо ме разсмиваш още на въпроса.
цитирай
3. krassko - Роси, пресилваш нещата
10.12.2018 10:24
До сега нищо не са доказали, прокурорът също като теб пресилваше нещата и говореше че двета "светели като елхи" и имало купища документи. Но сега не са показали нищо за ОСЕМ МЕСЕЦА. Ходя често в Младост и мога да ти кажа че през тези осем месеца две ирми строят та пушек се дига. В сряда пак ще хода и ще направя снимки на двата строежа за да видиш за какво става въпрос.
Адвокатската колегия готвят протест, защото за тези осем месеца на адвокатката на Десислава иванчева са предявени 11 ЕДИНАДЕСЕТ обвинения за щяло и нещяло като "неизвестен" извършител на какво ли не. Когато прокурантурата няма доказателства тормози адвоката да му затвори устата.
А колкото до "противната" и физиономия, сигурно за доста хора от блога и моята физиономия е противна, но за това трябва ли да съм в затвора?
цитирай
4. rosiela - Благодаря, Краси.
10.12.2018 17:17
Не е приятна тази жена, но не можем да я обвиним прибързано.
Тя си е падала малко или много чешит и задължавала бизнесмени да даряват пари за облагородяване на общината. Това напълно се изясни по телевизията. Не е било никак етично, но и тя като Евита Перон обичала да ръси богатите, за да им даде право на строеж. Право да ти кажа, тук не я съдя строго, щото те иначе няма и да се сетят.
Колкото до останалото, дали е промотвала документи, а тя го е правила, за да се сетиш да я почерпиш с няколко десетки хилядарки, там е интересното. Туй трябва да се докаже, а не е лесно. Може и да е дотегнала на мнозина, а може и да се е облажила, но доста елегантно и пак да е отказала, та са й скроили номер, а може и да не е, разковничето е тука. Слушах адвокатката на Билянчето, счетоводителката й. Каза нещо съществено, след многото похвали за Биляна, което е нормално, а именно: " Светлините светват и след дълго присъствие в колата, където са били парите, но не и в " хващателната част на ръцете". На нея, около адвокатската кантора са й налепили много некролози, за адвокатката говоря. Зловещо, ако е истина, а сигурно е истина. Трудно доказуемо е дали преди това Десито се е облажвала с много пари. Но има и друго. Фирмите й не са били особено печеливши, заплатата на един общински районен кмет е прозрачна, мъжът до нея е на нейна издръжка, а животът им е свръх охолен. Откъде са доходите?! Положително гласоподавателите са по- скромни в разходите от нея.
Аз лично нямам против строителството, стига да има и пространство между блоковете. Тя се среща с хора с много пари и много ме съмнява, че играе двойна игра и че никак не е глупава. Въпросът е какво ще се докаже. И дали наистина разговорът й с Борисов две седмици преди залавянето й, за запазване на градински площи, е бил нейно честно намерение?!
цитирай
5. apostapostoloff - Редно е сега да изготвиш хороскопи и
10.12.2018 18:13
на гениалните български творци Валерий Станков и неговата спътница в живота маститата поетеса Валюша.

Очевадно е, че те притежават изумителен творчески заряд и имат голямо бъдеще. Те, не ще и дума, в най- скоро време ще бъдат забелязани и от международната общност. Узнах, че се подготвят преводи на английски и немски на техни произведения.

Интересно е да узнаем, дали ще бъдат признати и зад океана, т. е. в САЩ...
цитирай
6. rosiela - Цъ!
10.12.2018 18:22
Хич няма да стане, Апостоле!
цитирай
7. rosiela - Баба Джули чак на 11 декември
10.12.2018 21:52
щяла да търси материали по темата за Десито Иванчева, за момента й било сложно, пише самата тя в един от многобройните си никове. Чакам я. Може нещо да сътвори с доста неграмотен, накъсан словесен привкус на Шези в Първа фаза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6573525
Постинги: 5026
Коментари: 23905
Гласове: 9753
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031