Постинг
27.08.2015 10:50 -
Лучено вино - по рецепта на Д-р Михайлов
Лучено вино - по рецепта на Д-р Михайлов
Тази рецепта се препоръчва при хронични белодробни страдания, както и за профилактика през началото на зимния сезон.
Рецепта:
Към 200 грама ситно настърган червен лук се добавят 100 грама мед и 750 мл бяло вино.
Сместа кисне 4 -5 дни, след което се прецежда през марля.
Пие се 2 -3 пъти дневно по 30 - 50 мл на гладно.
За един курс са необходими 4 - 6 бутилки вино.
Из "Въведение в природолечението - Моята практика" - Д-р Атанас Михайлов
АВТО-УДАР ПО БНР
За дисциплината и спасението от мързела ...
Изтече запис на Слави и Бойко - правят м...
За дисциплината и спасението от мързела ...
Изтече запис на Слави и Бойко - правят м...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари